0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Roermond?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Roermond

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Roermond

Zoemt er een vervelende vlieg om uw hoofd, net tijdens een spannende voetbalwedstrijd? Kunt u de container niet meer openen zonder allemaal vliegjes in uw gezicht te krijgen? Of houden grote hoeveelheden muggen u uit uw slaap? Muggen- en vliegenoverlast is erg vervelend, maar er is gelukkig veel aan te doen. Als u er zelf niet uitkomt, staat de door ons aangedragen professional in de regio Roermond altijd voor u klaar. Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden bent u bij ons aan het juiste adres!

Vliegen bestrijden

Vliegenmeppers, plakstrippen of vallen, u kent deze oplossingen vast wel. De ene keer zijn ze effectiever dan de andere keer. In plaats van naar de doe-het-zelf-winkel te gaan, kunt u ook een bezoekje aan uw supermarkt brengen. Vliegen hebben namelijk een hekel aan azijn, ui, knoflook en kruidnagel. Leg daarom een van deze middeltjes in uw woning en probeer eens of deze tips uit oma’s tijd effect hebben! En zo niet? Dan komen onze specialisten met plezier voor u in actie.

Problemen met rioolvliegjes of motmuggen

De naam ‘rioolvliegjes’ doet al vermoeden waar u deze beestjes meestal vindt: in het riool. Ze worden ook wel motmuggen genoemd en voelen zich erg op hun gemak in uw leidingwerk. Een rioollekkage maakt hen al helemaal gelukkig. Het troebele water of rioolslib bij een lekkage zorgt ervoor dat rioolvliegjes zich snel kunnen voortplanten. Door het scheurtje in het riool kunnen ze zich vervolgens ook snel naar andere plekken in uw woning verplaatsen. Ze nemen daarbij viezigheid en bacteriën mee.

Alle reden dus, om rioollekkage snel aan te pakken! Motmuggen zijn echter vaak lastig te bestrijden, omdat hun verstopplekken meestal lastig te vinden zijn. Onze experts zijn u daarbij graag van dienst. Dankzij onze kennis en kunde kunnen we u in Roermond snel van de overlast afhelpen. Neem contact met ons op en we vertellen u er alles over. We helpen u met plezier van de muggen, vliegen en rioolvliegjes af!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Roermond en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Roermond bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606