0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Roermond?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Roermond

Muizen of ratten in uw pand?

Een muis in huis, het is voor veel mensen hun ergste nachtmerrie. Niet geheel onbegrijpelijk, want muizen en ratten zijn onhygienisch en verspreiden bacteriën en ziektes. Ook zorgen ze voor stankoverlast en kunnen ze ernstige schade toebrengen aan uw woning. Kampt u met muizen of ratten in uw woning, winkel of bedrijfspand in de regio Roermond? Schakel dan hulp in van de door ons aangedragen professional. Als ervaren ongediertebestrijder rekenen wij op korte termijn af met dit ongedierte.

Muizen en ratten bestrijden in Roermond

Muizen en ratten knagen aan meubilair, hout, plastic en zelfs bekabeling. Veel mensen proberen een muizenplaag op te lossen door doe-het-zelfproducten te gebruiken. Deze methoden lossen het probleem echter vaak niet bij de bron op. Hierdoor blijven muizen terugkomen. Wilt u voorgoed af zijn van muizen in huis? Kies dan voor professionele bestrijding.

Net als muizen kunnen ratten voor veel schade zorgen. Bovendien dragen ze vlooien, mijten, teken en soms zelfs salmonella met zich mee. Wij pakken een rattenplaag vakkundig aan. We maken geen gebruik van gevaarlijke rattenvallen of inhumane rattenbestrijdingsmiddelen. Wilt u meer informatie over het bestrijden van muizen of ratten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we zijn u graag van dienst.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Roermond en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Roermond bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606