0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Roermond?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Roermond

Overlast door steenmarters?

Steenmarters zijn roofdieren die van nature niet veel voorkomen in stedelijke gebieden. Toch rukt de steenmarter de laatste jaren op in Nederland, ook in Roermond worden er jaarlijks meerdere meldingen gemaakt van overlast door steenmarters. De marter is namelijk berucht vanwege het feit dat hij graag aan kabels knaagt, auto’s zijn dan ook vaak het doelwit. Vooral bij oudere auto’s, waarbij kabels vaak (deels) bloot liggen, is eenvoudig schade toe te brengen. Daarnaast zorgen steenmarters voor stankoverlast en maken ze veel lawaai. De marter is een roofdier, achtergelaten resten van hun prooi trekken veel ander ongedierte aan.

Bestrijden of verjagen?

Een aantal jaar geleden was er een sterke terugloop in het aantal steenmarters in Nederland. Daarom heeft het dier een beschermde status gekregen: het is verboden om een steenmarter te doden. Door deze maatregel stijgt het aantal steenmarters inderdaad weer gering, maar de keerzijde hiervan is dat ook het aantal meldingen van overlast stijgt.

Heeft u te maken met een steenmarter in uw omgeving? Schakel dan hulp in van de door ons aangedragen professional. In Roermond en omgeving hebben wij veel ervaring met het verjagen van steenmarters. Wij zorgen ervoor dat u op korte termijn geen hinder meer ondervindt van dit roofdier.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Roermond en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Roermond bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606